Info

Heb jij een verhaal te vertellen? Een gevoel dat je wilt uiten? Een gek idee? Kan je er niet alleen mee aan de slag?
Ik zal je helpen. Ik zet mijn lichaam, mijn ervaring en mijn ideeën in om van jouw vonkje een vuur te maken.
Ik heb een groot inlevingsvermogen en een goede beheersing van mijn lichaam. Door de combinatie van die twee eigenschappen kan ik, soms met weinig woorden, snel begrijpen wat jij wilt vertellen en dat uitbeelden. Met of zonder kleren. Een emotie op mijn gezicht of een gevoel tot in de toppen van mijn tenen. Het vertelt jouw verhaal.

Ik heb 10 jaar ervaring als freelance artistiek model. Ik werk zowel met beginners als professionals, zowel commercieel als artistiek, voor foto, video en performance.
Als jij een gevoel hebt, dan beeld ik het uit.

Ik vraag 60€ per uur, exclusief vervoerskosten en btw.
Vervoerskosten zijn 0,50€ per km vanaf Diest, België.

Goed om te weten

Je kan me vragen voor alle mogelijke foto’s, met uitzondering van alle genres die seksueel of expliciet zijn. Dus geen: wet shirt, adult, porno, spread legs…
Concepten die lingerie, bondage, bdsm, boudoir en dergelijke grijze thema’s bevatten, moeten we op voorhand wat uitgebreider bespreken.

Dat hoor ik soms. Ga daar maar staan en doe maar. Ik heb talloze ideeën en ik kan prima zelfstandig werken, maar ik apprecieer het wel enorm dat het startpunt, het concept, het basisidee van de sessie van jou komt. Ik kan eindeloos voortborduren op jouw gevoel, jouw vonk, als je die maar met me deelt.

Als je graag wilt samenwerken, vul dan hieronder even het formulier in. Naar aanleiding daarvan, zal ik contact met je opnemen om een fotosessie vast te leggen. Als je nog geen locatie hebt, maar wel al een concept en datum, schrijf dat dan gewoon even in het invulveld.

Ik vraag 60€ per uur, exclusief vervoerskosten en btw.
Vervoerskosten zijn 0,50€ per km vanaf Diest, België.
Indien je me slechts 1 uur nodig hebt, vraag ik 100€ excl. en vervoer.

De duur van de sessie en de prijs worden op voorhand afgesproken. Besef je tijdens het werken dat je toch meer tijd nodig hebt? Als het past in mijn agenda, is dat geen probleem! We werken gewoon langer en we rekenen het ter plekke bij.
Heb je minder tijd nodig? Jammer, ik heb mijn agenda vrijgemaakt voor jou. Ik verwacht daarvoor betaald te worden. Maar niet getreurd, we kunnen altijd nog een leuk concept verzinnen om tijd mee op te vullen.

Tijd over de afgesproken tijd wordt aangerekend per begonnen half uur. De teller loopt vanaf dat ik aankom en omvat alle voorbereiding zoals uitleg en make-up en ook alle pauzes die ik nodig heb om te blijven functioneren. Een uitgebreid middagmaal kan mits op voorhand afgesproken als onbetaalde pauze gelden. De teller stopt met lopen als we klaar zijn met fotograferen. Ik reken niets meer aan voor ontschminken, opnieuw inpakken van mijn kleding en eventueel een theetje achteraf.

Wil je echt lang werken, 6 uren of meer, meerdere dagen, in het buitenland etc. geef dit dan aan in het invulformulier. Ik zal je contacteren om te bekijken wat mogelijk is. In grote lijnen geldt: Ik moet met een redelijk dagtarief weer naar huis kunnen.

Ik werk bijna nooit TFP. Ik werk 10 jaar als zelfstandig model voor uiteenlopende genres. Als ik portfoliomateriaal nodig heb, vraag ik zelf een fotograaf die ik geschikt vind. Uitzonderlijk sta ik open voor een aanbod dat ik niet kan weigeren. Als je denkt dat je wat anders te bieden hebt, dat ik je moet leren kennen of dat je een concept hebt dat zo uniek is dat ik er echt deel van moet uitmaken, stel het dan voor! Beschrijf je idee zo uitgebreid mogelijk en waarom ik er bij moet zijn. Toon je portfolio en dan neem ik het zeker in overweging.

Eten en drinken tijdens een shoot wordt zeer geapprecieerd, maar is niet noodzakelijk. Ik kan altijd meebrengen wat ik nodig heb.
Als je wilt weten wat ik graag heb…

Ik drink water, thee, fruitsap, cola. Ik kan niet leven zonder chocolade en koekjes. Ik apprecieer elke maaltijd (broodjes, warm, soep…) zolang ze niet pikant is.
Ik ben geen vegetariër en heb geen intoleranties of allergieën.

Misschien komt er iets tussen en kan onze sessie niet doorgaan. Dat komt iedereen voor, mij ook. Ik werk (voorlopig) niet met een afzeggingsbudget, aangezien ik nog geen slechte ervaringen heb. Ik vraag je wel om zo snel mogelijk iets te laten weten en bij voorkeur meteen een nieuwe datum te plannen.

Ja, ik wil samenwerken!

  Persoonlijke informatie


  Info over de fotosessie

  60€ + 0,40€ per kilometer vanaf Diest.
  120€ inclusief vervoer bij minder dan 20km vanaf Diest.
  180€ inclusief vervoer bij minder dan 40km vanaf Diest.
  240€ inclusief vervoer bij minder dan 60km vanaf Diest.
  300€ inclusief vervoer bij minder dan 80km vanaf Diest.
  360€ inclusief vervoer bij minder dan 100km vanaf Diest.
  We moeten eens praten, ik stuur je een mail.